INDIA POORT

INDIA POORT Indian Restaurant - Sinds 1986

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 795 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij India Poort. Meer weten? Ontdek meer

14 sep 2022 om 10:49 Goede porties, smaakvol, erg goed weer!
19 aug 2022 om 10:05 Een de van het eten smaakte raar. De kikkererwten waren hard en leken wel aangebrand.
27 jul 2022 om 20:16 Heerlijk gegeten!
4 jul 2022 om 0:17 Lekker , goede afwisseling van smaken, butter chicken was wel wat weinig chicken. Maar smaak zeer goed.
21 jun 2022 om 20:19 Lekker en ook lekker warm gehouden!
10 jun 2022 om 22:48 Eten was heerlijk
21 apr 2022 om 19:48 Eten was koud. En kip was er doorheen gevlogen denk ik. Zat amper wat in
7 apr 2022 om 13:50 de bezorger was zonder melding meer dan 25 minuten te laat. Het eten was overigens heerlijk! aanrader!
5 apr 2022 om 20:48 Zo heerlijk! En precies op tijd bezorgd.
8 feb 2022 om 20:24 Heerlijk eten, echt genoten.
27 jan 2022 om 22:33 So: my husband eat hot, but the chicken wings was so hoooot... he couldn't finish. But he love it! I had chicken rezala, and I could'n stop eating. And the naan... OMG, I just can't say how good it was. Like what I was eating at my grandmother
22 jan 2022 om 14:56 Fantastisch. Verpletterd elk ander indiaas restaurant in Hilversum. Kan niet wachten om weer in jullie mooie restaurant te eten met een goed glas wijn.